Олег Скрипка, Сєрж Смолін, Ігор Посипайко, СолоХа на церемонії нагородження фестивалю сумнівної реклами “Каннівські леви”

Назад
Заходи Шоу-бізнес
13-го жовтня столиця здригнулась від переможного рику справжніх «Каннівських Левів» – першого фестивалю воістину сумнівної реклами, запровадженого креативною формацією R_Agency.
RAD_69281
Подія викликала ажіотаж в культурних колах, тому в цей вечір туса рекламників органічно доповнилась світськими левицями та іншими непересічними митцями.

Церемонію нагородження відвідали зірки шоубізу, блогери та селебріті: Олег Скрипка, Сєрж Смолін, Ігор Посипайко, СолоХа, Анна Свірідова, Вячеслав Соломка, Міла Кузнєцова, Любка Губка та топові гравці рекламного світу. 
RAD_61321
Розважальна частина заходу заслуговує особливої уваги. Це була вибухова суміш із дивних людино істот, свинячих грудей та вокальної феєрії короля Гідропарку – Миколи Ковальського. Гості не стримували сліз радості, а потім в клюбі були танці…
 
Журі фестивалю:
Голова журі – Олег Томін, живе подвійним професійним життям. Вдень він засновник і креативний директор агентства Bart & Fink, вночі – режисер. Його головна вимога до реклами – щоб було цікаво. І тим, хто знімає, і тим, хто дивиться. Ролики для «Люксоптика», Roshen, COMFY, Work.ua – все з цього ГОСТу.

Ілля Ануфрієнко – засновник і креативний директор Bickerstaff.734. Ex-senior-artdir в Banda. У рекламі сім років, за цей час встиг заробити 22 Effie і 31 нагороду на креативних фестивалях: Epica Awards, Reddot, Young Cannes Lions, Golden Drum та інших.

Юрій Кузнєцов – білоруський креативник, котрий обрав Київ для реалізації свого творчого потенціалу. Ex-artdir в Banda. Зараз займається незалежною режисерською та акторською діяльністю, а ще Юрій – автор вірусного челенджу #13тупыхроликов.

Сторінка фестивалю:
каннівськілеви.com.ua
RAD_72071
Журі визначили переможців у категоріях “Print” та “Film”, а також, спеціальній номінації «Ніс Дєда» за найгірший копірайт.
Переможцями в категорії “Print” стали:
Золотий Лев
«Ferero Roshen» – Клименко Віталій та Ренчковський Ярослав

Переможцями в категорії “Film” стали:
Золотий Лев
«Спорт-могила» – Данило Тертичний

RAD_58881
Тож друзі, дбайте про гігієну медіапростору та навколишнього середовища – документуйте «всрату» рекламу, бо організатори уже готують дати наступного фестивалю @Каннівські Леви.
RAD_67761