#SELFIEPARTY: в Україні презентували трейлер молодіжної комедії Любомира Левицького

Назад
НОВИНИ

IMG_8177selfieparty day2 (9 of 85)selfieparty day2 (20 of 85)selfieparty day2 (81 of 85)За виробництво фільму взявся телеканал «СОНЦЕ» (Сергій Лавренюк).

– «Це кіно неодмінно буде прибутковим, адже #SELFIEPARTY задуманий як комерційний проект. Це виклик для нас: показати, що український кінематограф може продаватись. Так, бюджет фільму невеликий, але ми ретельно продумуємо кожен кадр, залучаємо людей до кіно процесу, аби створити фільм на одному рівні з американськими аналогами. Ми знімаємо таке кіно для молоді, яке буде їй близьке – тобто максимально орієнтуємось на споживача», – коментує Сергій Лавренюк.

У режисерському кріслі – Любомир Левицький («Штольня», «Ломбард», «Тіни незабутих предків»).

– «#SELFIEPARTY – це позитивне кіно, якого в Україні, на жаль, критично мало. Події фільму зосереджені навколо гучної вечірки. Ми хочемо повернути моду на популярні за кордоном домашні вечірки і нагадати молоді, як можна відриватись», – зазначає Любомир Левицький.

Продакшеном займається компанія «Vitamin Film Studio» (Віталій Соболевський).

– «#SELFIEPARTY – це хороший молодіжний сценарій і амбітні цілі. Насправді ми вдячні кожному, хто долучився до цієї кіно авантюри. Так, буде непросто, але точно цікаво і корисно в плані кіно досвіду, не тільки для волонтерів, але й для нас також. Все ж таки творимо досить неординарне, як для українського ринку, кіно в досить цікавий спосіб», – відзначає Віталій Соболевський.

Також до виробництва фільму були залучені Ukrainian Cinema Village – так званий B unit, молода генерація, яким потрібна практика кіновиробництва. Майбутнє вітчизняного кінематографу.

У головних ролях – Ксенія Мішина, Олена Лавренюк, Артур Шурипа, Борис Савенко, Богдан Рубан, Володимир Ситнік, Істан Розумний, та ін.

Головних героїв у фільмі зіграли як професіональні актори так і початківці, яких було відібрано під час відкритого кастингу.

Прем’єру фільму заплановано на весну 2016 року.

Офіційний трейлер фільму: