TEREN: “Дивна” весна

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

Українська співачка TEREN презентує весняну новинку “Дивна”. Цей сингл став новою історією після вже випущеного синглу “Парубок”, який дуже відгукнувся слухачам.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: TEREN – Дивна

DYVNA_COVER (1)

Пісня – про завершення стосунків, коли ти усвідомлюєш, що поруч була не твоя людина і ваші стосунки – це не те, про що ти мріяла. Але жінка настільки волелюбна та сильна, що у фіналі стосунків їй не боляче. Бо перш за все, вона обирає себе. Дивна, пристрасна, сексуальна та вільна, – коментує TEREN.

Разом з синглом артистка презентує дуже яскраву відео роботу, яка ідеально характеризує меседжі пісні. Головний символізм візуалізації – це свобода. У кліпі TEREN з легкістю відпускає минулий досвід. Відео “Дивна” – це суміш дивних емоцій повʼязаних з розставанням, в той самий час, демонструє легкість. 

“Дивна” – це про найвищу потребу обирати щирі, справжні почуття та бути чесним перед собою. Героїня цього треку ніколи не буде втрачати себе, вона йде далі. Для поштовху їй потрібен лише вітер та весна. У моєму сприйнятті, чоловіки – це не центр всесвіту. Ти маєш обирати себе, щасливе життя і бути у себе на першому місці, ділиться TEREN.

 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: TEREN – Дивна

IMG_8450