“Вар’яти” народжують без інтернету!

Назад
Шоу-бізнес

10_09_Притула_о_секретном_месте (2)Щоб підготувати нову програму «Вар’яти-шоу», хлопці разом з очільником Сергієм Притулою збираються і проводять мозковий штурм.

Кілька разів на рік хлопці всы разом виїжджають у «секретне» місце на Закарпатті, де відпочивають від суєти великих міст і творять, творять і ще раз творять! Саме там і проходить процес вигадування нових мініатюр і жартів, які потім бачать глядачі Нового каналу.

– Там немає інтернету. Не тягне мобільний зв’язок, – говорить Сергій. – Приїжджаєш з того мегаполісу, буквально за півдня очищуються мізки. Гірське повітря, чани, річка, грядка своя. О 9:00 – підйом, сніданок. О 10:00 ми вже сідаємо всі разом за стіл, працюємо до 14:00. Потім обід до 15:00. Після цього ми працюємо далі, до восьмої години вечора. А потім – вільний час, кожний займається, чим хоче.

За словом Сергія, після цілого дня творчої роботи «Вар’яти» відправляються у чани на годину-півтори, а пізніше – на вечерю і спати.

– Це, мабуть, єдине місце, де я лягав спати о 23:00, – зізнається ведучий. – Тому що цілий день – мозкова активність, плюс, повітря чистесеньке. До півночі ми всі вже у люлі.

«Вар’яти-шоу» – щовівторка о 21:00 на Новому каналі