Сергей Притула набирает вес

Назад
Шоу-бізнес

varuyaty-inОдним из наиболее популярных вопросов, который адресуют «Вар’яти-шоу», звучит так: «сколько все вместе вы весите?»

Сергей Притула, с присущим ему юмором сказал, что на этот вопрос не так легко ответить.

– Дивлячись, за якою шкалою рахувати. Скажімо так, Віталік (сценическое имя «Тильний») і Валік (сценическое имя «Вальон»)  разом важать майже як Жогло. Якщо в «жоглах» рахувати – тоді два з половиною Жогло. Якщо важити в наших адміністраторах Марійках, тоді наш колектив важить сімнадцять Марійок. Але загалом, якщо взяти чотири актора, гітариста, звукача і мене, десь близько кілограм сімсот п’ятдесят. І це якщо ми не їмо, – подсчитал Притула.

И Валентин («Вальон») Сергийчук добавил, что на этом коллектив, конечно, не остановится.

–  Утім, ми над цим працюємо, і через рік будемо важити дев’ятсот двадцять кілограмів, – пообещал Валик.

А вот за счет чего же коллектив собирается сделать прирост в весе, ответил Сергей Притула. И заодно удовлетворил интерес зрителей, которые буквально засыпали соцсети Нового канала вопросами о том, как можно попасть в коллектив «Вар’яти-шоу».

– Я був би не проти розширити нашу структуру за рахунок «свіжої крові». Наші двері завжди відчинені для талановитих людей, які вважають, що можуть підсилити наш колектив. Для цього треба небагато: бути самопишучим актором, або, хоча б, просто автором. Бажано, звісно, україномовним автором. Отже якщо ви маєте бажання, і ви смішно пишете, стукайтеся у Facebook, у нас завжди є зворотній зв’язок. Крім того, по завершенні цього телевізійного сезону, гадаю, ми переговоримо із керівництвом Нового каналу, щоб зробити невеличкий кастинг, – сказал «очільник» «Вар’яти-шоу»  Сергей  Притула.