Анастасія Приходько прокоментувала вибухи під Вінницею

Назад
Шоу-бізнес

anastasiya prihodko 1Тільки-но під Вінницею почалося відбуватися щось страшне, у одній із найпопулярніших соцмереж одразу з’явились коментарі мешканців цього міста стосовно ситуації, що склалася.

Варто зазначити, що на допомогу людям, які постраждали від вибухів під Вінницею, кинулась чимала кількість користувачів Facebook. Допомагають хто чим може – транспортом, одягом, медикаментами, помешканням. Вже зараз у соцмережі можна знайти номера карток, на які люди переводять гроші. Найменше, чим може допомогти кожен з нас, – це репост важливої інформації.

А що ж влада? Її представники діяли за стандартною схемою, пропонуючи людям знайти притулок у вінницьких школах.

– Мене дивує той факт, що Президент України звернувся до людей лише через 11 годин після початку вибухів під Вінницею… – здивувалась Нова Українська Амазонка, співачка і волонтерка Анастасія Приходько. – Мене дивує той факт, що Прем’єр-міністр запропонував усім без вийнятку громадянам, що мешкають у небезпечній зоні, переночувати у школах…  Жінки із грудними дітьми вибігали на вулицю у спіднему і шукали прихисток… Я вважаю недоречним направляти їх до шкіл і пропонувати ночувати у холодних класах – на партах… Із дітьми! Є готелі, пансіонати, де умови набагато кращі…

Коли у країні війна, день народження повинен відходити на другий план… (Анастасія Приходько має на увазі той факт, що учора, 26 вересня, Президент України Петро Порошенко відзначав день народження. – Прим. ред.). Хоч стара, хоч нова влада – ставлення до свого народу не змінюється… Тримайтеся, люди!