“ЛЮСІ” – успішний старт у світовому прокаті

Назад
НОВИНИ

-24342412443050  * Фільм очолив прокат у Німеччині, зібравши $5.1 мільйони  на 458 кіноекранах. Це найвищі касові збори фільму режисури Бессона у цій країні. Фільм також посідає 5-те місце у німецькому бокс-офісі серед усіх стрічок, що вийшли в прокат цього року.
Австрія також показала чудовий результат, зібравши $943 тисячі на 73 кіноекранах, що в цій країні є також найкращим стартом фільму Люка Бессона.
*  У Польщі «Люсі» також посіла перше місце в рейтингу касових зборів, подолавши позначку у $885 тисяч у 113 кінотеатрах. Це є також найкращим результатом для фільмів Люка Бессона у Польщі. Фільм зайняв 6-те місце серед усіх стрічок, що вийшли на великі екрани наших сусідів.
*   Стрічка також показала чудові результати в таких країнах, як Кіпр, Естонія, Латвія, Ліван, Литва та В’єтнам.
*   Студія Universal презентуватиме фільм «Люсі» ще в 36 країнах світу. Дати релізів розплановані до кінця вересня. Цього тижня стрічка стартує ще в 14 країнах: Чилі, Ізраїль, Малайзія, Нова Зеландія, Перу, Португалія, Сербія, Сінгапур, Словенія, Іспанія, Швеція, Тайвань, Україна і Британія та Ірландія.
*  Також слід відзначити, що фільм «Люсі» вже третій тиждень поспіль утримує першу позицію у бокс-офісі Болгарії, не дивлячись на реліз фільму «Вартові галактики» на другому вік-енді та стрічки «Нестримні-3» – на третьому. Це третій найбільш касовий старт серед усіх фільмів студії  Universal у Болгарії – після «Форсажу 6» та «47 Ронінів», а також найкращий старт серед фільмів формату 2D у 2014 році.
Нагадаємо, що на екрани українських кінотеатрів фільм виходить вже цього четверга, 21 серпня.