TUMAZAR – Lose It All: між спустошенням та натхненням

Назад
Дозвілля Стиль Шоу-бізнес

TikTok-зірка TUMAZAR випустив новий трек та відео про контрастність почуттів Lose It All. 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: TUMAZAR – Lose It All

TUMAZAR4

Молодий та загадковий феномен TikTok TUMAZAR презентував новий сингл Lose It All, який перенесе слухачів у моменти пошуку надії та відкриття другого дихання після спустошення. 

Герой пісні переживає непростий час, коли світ здається чорно-білим. Коли варто відпустити все, що було цінним, у минуле, і знайти натхнення для першого кроку у нове життя. Пісня Lose It All відображає готовність залишити позаду пусті очікування і піти за власними мріями та бажаннями.

Новий сингл відображає мої власні почуття. Коли ти знесилений, пустий, виснажений… Здається, ніби нічого вже не буде добре. Ти наче після випускного вечора, шукаєш нові сенси, заглядаєш у майбутнє, і ніяк не можеш відпустити минуле. Але в один момент в тебе відкривається друге дихання і ти наповнюєшся енергією та міццю, щоб рухатись далі. Ця історія про контраст почуттів, які знайомі кожному з нас, — каже про свою нову пісню виконавець TUMAZAR.

TUMAZAR2

Приспів пісні підкреслює гірко-солодку природу життя: “I stay alive, you fall apart and all your pitches infiltrate my heart we lose it all, and I can’t believe that all your shades have burned so bitterly.”

У відеороботі герой блукає на даху будівлі, шукаючи свій сенс. Спустошений всередині, він бачить навколишній світ у чорно-білих кольорах. Але відчувши натхнення та силу рухатись далі, все навколо набуває яскравих фарб. 

Зйомки кліпу проходили у центрі Києва на даху однієї з будівель Контрактової Площі. Режисером відеороботи став Danya Zubkov. 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: TUMAZAR – Lose It All

TUMAZAR6