Ї*ати русню 24/7: Фонд Сергія Притули та Міша Крупін презентували пісню для збору донатів

Назад

Фонд Сергія Притули проводить великий збір на FPV-дрони «Рій помсти 24/7». Мета – 130 000 000 гривень на 5000 FPV-дронів: 2500 денних та 2500 нічних. В межах цього збору команда фонду вирішила створити пісню з промовистою назвою «Ї*ати русню 24/7».

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Фонд Сергія Притули та Міша Крупін – Ї*ати русню 24/7

unnamed

Слова написали Сергій Притула та дизайнерка фонду Олександра Вазіанова. Команда шукала виконавця, який зможе зробити цю пісню вірусною і цим допоможе зібрати більше донатів на FPV. Тому звернулися до автора та виконавця Міші Крупіна, відомого своїми русофобними піснями.

На першу зустріч Міша прийшов одразу з гітарою і, награючи мотиви, запропонував зробити трек в стилі реґі. Домовимося: коли ви десь чуєте цю пісню, вас там просять «задонать на FPV і втопи русню в крові» – киньте донат на Рій помсти 24/7, – каже засновник фонду Сергій Притула.

Продюсерка проекту, комунікаційниця Фонду Притули Наталія Авдєєва розповідає:

З кожним збором у фонді помітили, що креативна складова підвищує мотивацію донатити. Якщо людей мотивують донатити креативні збори і «танець з бубном», то ми будемо танцювати з двома.

Пісня «Їбати русню 24/7» про те, що ворога потрібно знищувати цілодобово. А для цього потрібно більше дронів: денних, дронів з камерою нічного бачення для роботи в сутінках та тепловізійних, якими досвідчені екіпажі працюватимуть в глибоку ніч.

Ця пісня має на меті нагадувати людям, що не важливо де ви знаходитесь зараз, в машині, вдома, йдете в навушниках по вулиці — саме в цей момент вас захищають люди, яким дуже потрібні FPV-дрони на фронті.

Ці дрони допомагають нашим захисникам звільняти нашу землю. Ці дрони вбивають наших ворогів. І забезпечення наших військових FPV-дронами – вкрай важливий внесок у цій війні, який може зробити кожен з нас. Слухайте цей трек та донатьте на FPV, до самої перемоги, – наголошує виконавець Міша Крупін.

Це вже третій збір фонду на FPV-дрони. Перший «Рій помсти» на 50 млн грн, 2 тис дронів тривав у вересні-грудні 2023, а «Рій помсти 2.0» на 100 млн грн і 5 тис FPV – у грудні 2023 – лютому 2024.

mono: https://send.monobank.ua/jar/35AwJVbKgP

Приват: https://prytu.la/riy-pomsty

Інші рахунки: https://prytulafoundation.org/about/projects/actual/riy-pomsty-24-7

Карта: 5168 7420 6353 7207

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Фонд Сергія Притули та Міша Крупін – Ї*ати русню 24/7

unnamed (1)