Донька колишнього вокаліста гурту “4 королі” та NZK записала трек з батьком

Назад
Родина Шоу-бізнес

Молода українська співачка Марія Семенова виступає під іменем MariSem. Сьогодні побачив світ її новий сингл «Краплі», який співачка записала в дуеті зі своїм батьком Сергієм Семеновим, учасником гуртів «4 Королі» та «NZK».

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: MARISEM & СЕРГІЙ СЕМЕНОВ – КРАПЛІ

01


За словами юної артистки цей трек відгукнеться усім дітям, які зараз тяжко переживають розлуку зі своїми татами, адже війна розлучила багаточисельні сім’ї.

«Краплі» — дуже особиста  робота, адже заспівати дуетом з батьком завжди було моєю мрією, — коментує співачка. — Цей трек розповідає історію довгої розлуки та такої довгоочікуваної зустрічі доньки з татом.

Зростаючи в родині музикантів, Марі ще в вісім років вирішила, що своє життя вона хоче присвятити саме музиці. Коли майбутній співачці виповнилось дев’ять — вона потрапила в дитячий колектив «Фабрика Естради», заснований Заслуженою артисткою України Тетяною Піскарьовою. Саме там Марі згодом отримала перший досвід виступів та здобуває базові музичні навички.

У віці 14 років, заручившись підтримкою творчої команди на чолі з музичним продюсером та колишнім солістом гурту NewZCool Василем Котляровим, Марі почала писати власні пісні. Повномасштабне вторгнення росії в Україну внесло корективи в творчість виконавиці, проте Марі обрала продовжити втілювати свою мрію в життя попри все.

На початку 2022 року співачка дебютувала з піснею «Останній дзвоник», яку вона присвятила українським дітям, постраждалим від війни. Крім того, Марі продовжує профільне навчання та готує до випуску наступні студійні роботи.

Новий сингл «Краплі» співачка записала в дуеті зі своїм батьком, вокалістом Сергієм Семеновим, колишнім учасником гуртів «4 Королі» та «NZK».

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: MARISEM & СЕРГІЙ СЕМЕНОВ – КРАПЛІ

02