Катерина Варнава викупила коштовності після зйомок

Назад
НОВИНИ

2c7d9ebfa122727353– Нашим завданням було створити імідж сильної сексуальної жінки-лідера, яка притягує погляди, але при цьому не виглядає вульгарно, – розповів стиліст Євген Примаченко.– Плюс, ми хотіли відійти від образу Каті у шоу «Comedy Woman», показати її з іншого боку.
За словами Євгена, зірка виявилася напрочуд непримхливою клієнткою – затвердила всі наряди вже на другій примірці.
З Катею було дуже легко працювати, – зізнається Євген. – У неї немає упереджень, вона не капризувала, не вимагала дати їй «те, не знаю, що»… Але при цьому я знаю, що у неї хороший смак – вона любить «Chanel», «Dolce & Gabbana» – і намагався не підвести.
Частина одягу для Варнави була зшита на замовлення – наприклад, шикарна синя сукня з розрізом від стегна. Інші речі стиліст підбирав, враховуючи смак зірки. У кадрі вона з’явиться у вбраннях від «Versace», «Dolce & Gabbana», «DVF», італійського бренду «PINKO».
Що стосується взуття, то більшу його частину Варнава привезла із собою. – Це логічно, – вважає стиліст, – Артисти часто працюють у своєму взутті: адже тут завжди складно вгадати з розміром, підйомом та ін.
Та запропонованими Женею парами від «Zanotti», «Yves Saint Laurent» і «Fendi» з лімітованої колекції ведуча залишилася дуже задоволена. Щодо аксесуарів, то біжутерію Катерина не визнає. Усі персні, сережки, браслети і кольє на ній – виключно з дорогоцінних металів з діамантами, рубінами, перлами. До речі, кілька прикрас так сподобалися Варнаві, що вона їх викупила.
Не пропустіть, прем’єра шоу «Хто зверху?» з ведучими Катериною Варнавою і Сергієм Притулою на Новому каналі з 7 жовтня, у вівторок, о 19:00!