«Леді» NIKSON: Обережно! Гаряче!

Назад
Шоу-бізнес

NIKSON - Леді __iTunesСексуальна та суперечлива співачка Nikson презентує гаряче відео на запальну пісню «Леді».

NIKSON – ЛЕДІ

Як створювалася “Леді” Nikson (video)

ФОТО

Nikson – свіже музичне явище в українській поп-музиці. Вона створює музику у ритмі серця.

Сексуальна та суперечлива, вона не боїться експериментів.

Вона пізнала суть чоловічого кохання. І трансформувала її у творчість.

Вона співає про кохання сучасної жінки, яка знає собі ціну.

В арсеналі співачки – потенційні хіти, а також відео на композиції, що вже зарекомендували себе: брутальна хіп-хоп-сага «Пружиним» (feat. XLDELUXE), нуар-замальовка «Засыпай», танцювальна лірика «Романтика», зухвала техно-фешн-історія «Голограмма» та відверта композиція у ритмі серця Вбиваєш мене, на яку презентовано ремікс від Ipunkz & Gonibez.

Nikson - Леді (18)Nikson співпрацює зі STARBOM.COMpany – промо-компанією продюсера Дениса Путінцева, що надає повний спектр послуг у сфері entertainment.

Запальна пісня «Леді», як і попередній трек «Вбиваєш мене», створювалась у Київській студії звукозапису MART Sound продюсером MOLA group Олексієм Мазуром. Він також виступив режисером однойменного відео від MOLA production.

– Обережно! Гаряче! – не стримує емоцій Nikson. – «Леді» – це своєрідний денс-маніфест справжньої української дівчини – гарячої у своїй спразі до любові і цілеспрямованої у своїх бажаннях. Дівчини, яка виборює своє кохання, бо заслуговує на краще. Це запальна музика у ритмі серця, під яку я пропоную зануритися у літо й отримати від нього максимальне задоволення!

NIKSON – ЛЕДІ

Як створювалася “Леді” Nikson (video)

ФОТО

YouTube

Facebook

Instagram

+38 067 441 81 49

info@starbom.com

STARBOM.COMpany