Вагітна ведуча «Ранку з Україною» Лілія Ребрик чекає дівчинку

Назад
Родина Шоу-бізнес

Liliya_Rebryk_Ranok_z_UkrainouВедуча програми «Ранок з Україною», яка виходить на каналі «Україна» у будні о 06:30, Лілія Ребрик розкрила стать майбутньої дитини в ексклюзивному інтерв’ю журналу «Теленеделя». Разом з донькою Діаною Лілія прикрасила обкладинку святкового випуску видання, присвяченого Дню закоханих.

За словами ведучої «Ранку з Україною», хто з’явиться в їхній сім’ї – хлопчик чи дівчинка – їй було неважливо, головне, щоб малюк був здоровим. А ось її чоловік Андрій Дикий і донька Діана мріяли про дівчинку.

Мені, наприклад, все одно – це просто три кілограми щастя, яке з кожним роком зростатиме. А ось Діана й Андрій дуже хотіли дівчинку та були, можна сказати, у змові. Весь час кивали один одному: «Ну, ти в курсі, так!» Ви не уявляєте, що вони влаштували на УЗД, коли лікар сказав, що в нас таки дівчинка… Вболівальники, які радіють перемозі улюбленої команди, відпочивають! Феєрверк емоцій!, – поділилася приємними спогадами в інтерв’ю «Теленеделе» ведуча.

Лілія розповіла, що її 5-річна донька дуже зворушливо ставиться до малюка в маминому животику і готується стати старшою сестрою: «Діана любить розмовляти з животиком, перестукуватися з малятком, а іноді співає з татом пісні. Спостерігати за цим дуже зворушливо – аж до сліз».

Також майбутня мама двох дівчаток відповіла на запитання, яке хвилює всіх глядачів «Ранку з Україною» – як же вона витримує весь ранок на високих підборах.

– Зізнаюсь, мені спеціально купили балетки – щоб було легше ногам. Не можу передати, як чекала закінчення ефіру, аби їх зняти! Вони дуже зручні, але я так звикла до взуття на шпильках, що в ньому мені набагато комфортніше, ніж на плоскому ходу. Принаймні, спина мені тоді каже «дякую», – розповіла ведуча «Ранку з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик.

Дивіться інформаційно-розважальну програму «Ранок з Україною» з понеділка по п’ятницю о 06:30 на телеканалі «Україна».