Болюче минуле: дівчата з гурту SESTRA презенртували пісню про аб‘юзивні стосунки

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

Гурт SESTRA видали музичне відео на підтримку всіх дівчат, яким хоч раз у житті «вішали лапшу на вуха».

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО: SESTRA – Тобі на зло

обкладинка ютуб (1280 × 720)

“Несу своє серце, воно вже не бʼється…” – йдеться у перших рядках пісні. Проте наступна цитата “Ти попросиш піти, але я давно в дорозі. Я залишила ключі, під ковриком на порозі” випромінює неабияку рішучість та впевненість у негайному розриві цих токсичних стосунків.

Дівчата з гурту впевнені: аб‘юзивні стосунки можуть статися з кожним. Багато кому з дівчат зустрічались такі чоловіки, і щоб оговтатись від їхньої присутності у своєму житті, потрібно багато часу й сил.

Ця пісня про підтримку тих дівчат, які також повелись на гру чоловіків і залишились на самоті зі своїм коханням до нього, яке було відторгнуте, – говорить вокалістка Інесса.

Ви кохаєте його, але у цих стосунках ви відчуваєте, що не можете бути собою. Цей дискомфорт викликає у вас глибоке страждання і ви думаєте, що не можете обійтися без цієї важливої для вас людини. Однак ці відносини повільно руйнують вас – ось про що пісня «Тобі на зло».

Разом з піснею SESTRA презентували емоційне lyric video, яке відзняли у Києві. У стриманих, й водночас надзвичайно жіночих образах, дівчата передали відчуття кожної, хто хоч раз перебував у стосунках з токсичним чоловіком.

Варто зазначити, що SESTRA часто висловлює підтримку своїй аудиторії саме через пісні. 

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО: SESTRA – Тобі на зло

IMG_0414