Богдан Юсипчук: «Якщо закохаюся в дівчину з не ідеальними параметрами, підемо до спортзалу разом»

Назад
Шоу-бізнес

2018.06.11_model_xl_eksperti-94Найкрасивіший чоловік планети, суддя революційного телепроекту Модель XL на 1+1, зірка серіалу «Ментівські війни»на 2+2 — український актор Богдан Юсипчук в ексклюзивному інтерв’ю ELLE.ua.

Ви розповідали, що стали свідком жорсткої психологічної боротьби між учасниками Mister Sea World. Який випадок запам’ятався найбільше? І чи спостерігаєте щось подібне зараз на проекті «Модель XL»?

– За день до фіналу до мене підійшов один із організаторів конкурсу й зізнався, що мене розглядають як потенційного переможця. Але поки що є вагання, бо містер Болгарія теж заслуговує на цей титул. Він почав вивідувати в мене негативну інформацію про конкурента, оскільки я провів із ним разом багато часу. На що я відповів: він нічим не гірший, ніж інші, і якщо вони вважають за потрібне, нехай віддають перемогу йому. Мабуть, завдяки цьому випадку я і виграв (Посміхається).

Між учасницями «Модель XL» теж іде запекла боротьба, адже змагатися і справді є за що. Найбільше це відчувалося на конкурсах, особливо перед фіналом. Ми з суддями не бачили, як дівчата поводилися у вільний час у будинку, не чули їхніх інтерв’ю. Нині, коли щовівторка о 21:45 дивлюся проект на телеканалі «1+1», бачу, що боротьба була ще напруженішою, ніж ми думали.

2018.07.10_model_xl-297За вашими словами, у кожного з суддів своя мета на проекті «Модель XL». Яка у вас особисто?

– Навчити дівчат досягати поставлених цілей, руйнувати будь-які стереотипи щодо краси (адже в сучасному світі їх не існує) та приймати себе такими, якими вони є. Я ділюся з ними власним досвідом, адже кілька місяців тому був на їхньому місці. У мене не було особистого наставника, я всього досягнув сам. Тому для них я – мотиватор і порадник.

Чи вдалося з кимось із колег потоваришувати?

– У мене з усіма суперові стосунки. З Катериною Осадчою я спілкувався найменше, бо вона дуже багато часу проводила на інших зйомках. А от Андре Тан і Тетяна Мацкевич навіть були на моєму 30-річчі.

Під час одного з ефірів ви відкрито назвали двох своїх фавориток – Мілену Дімітрі та Катерину Ващук. Наскільки це чесно щодо інших дівчат?

 А чому я повинен приховувати те, хто мені подобається? До інших я більш лояльний, а до фавориток – максимально строгий і навіть за малесенькі недоліки готовий вигнати з проекту. До того ж вирішую не тільки я, в мене є колеги-судді. Тож, навпаки, моїм фавориткам зі мною не пощастило. І ви з часом побачите, на що вони були готові, щоби повернути мою професійну прихильність.

Якою ви бачите переможницю проекту «Модель XL»?

– Вона має бути лідеркою: і в шоу, і в житті. Щоби знайти своє місце під сонцем, бути успішною моделлю plus-size та гідно представляти Україну на міжнародній арені. Зізнаюся, що під час проекту в нас із суддями змінилися симпатії та ставки. Бо коли дівчата розповідають про себе на подіумі – це одна картина, а коли взаємодіють із конкурентками – зовсім інша.

bogdan iusypchukВи розповідали, що деякі учасниці швидко підхопили зіркову хворобу. Поділіться власним секретом: як після гучного успіху не втратити землю під ногами?

– Пам’ятаєте, що було написано на персні царя Соломона? («Усе минає, мине й це», – ред.) Цей надпис завжди у моїй голові. От і все.

Участь у проекті «Модель XL» внесла корективи у ваш режим. Як вдається тримати себе в формі?

– Зараз у мене дуже насичений графік: зйомки, ефіри, майстер-класи, інтерв’ю. Часу на тренування в залі зовсім немає. Якщо перед конкурсом тренувався щодня, то тепер у кращому випадку – раз на два тижні. Тому стараюся хоча би зберігати дієту. Так, на зйомки беру протеїн, інколи – перекуси в боксах. Це дуже важливо.

Тяжко повірити, що чоловіку з таким серйозним підходом до спорту й харчування можуть подобатися дівчата не з категорії 90-60-90.

– Цифри для мене нічого не означають. Важлива особистість. Якщо дівчина буде не з ідеальними параметрами, але я відчую, що це моя людина, будемо ходити до тренажерної зали разом.

bogdan iusypchuk-17Чи не вважаєте ви, що дівчата plus-size недостатньо докладають зусиль, щоби тримати себе в формі?

– Не можна усіх судити однаково: у когось є фізична схильність до повноти, у когось – генетична, хтось у такій вазі комфортніше почувається та пишається нею. Я радий, що популярний у всьому світі бодіпозитив дозволяє кожному бути собою й не гнатися за параметрами. Між іншим, пишним дівчатам потрібно більш ретельно стежити за своїм тілом, вагою та здоров’ям. Для того, щоби бути моделлю plus-size, необхідно розвивати пластику та грацію. Велику роль відіграє харизма. А це залежить від того, чи любить себе жінка. Цього ми і навчаємо на проекті.

Ви не раз наголошували, що зовнішність для чоловіка – не головне. Тоді для чого вам був потрібен титул найкрасивішого в світі?

– Для мене дивно, коли чоловік хоче бути красивим. Чоловік повинен бути сильним у всіх сенсах. Але хто вам сказав, що на конкурсах краси чоловіки змагаються лише зовнішніми якостями? Там така боротьба, як фізична, так і моральна, що будь здоров! І зламатися, а потім пасти задніх – раз плюнути. Для мене головним було показати світу, що не тільки українські жінки, а й чоловіки можуть бути першими на таких конкурсах. Треба підтримувати позитивний імідж нашої держави за кордоном.

Успіх часто вимагає жертв. Ви навіть розійшлися з дівчиною, яка не вірила у вашу перемогу. Чи не шкодуєте зараз, що так склалося?

– Розрив із дівчиною – один із негативних факторів, про який знає більшість. Що ще сталося в той період – нехай там і залишається. Я вірю в закон збереження енергії: десь плюсує, а десь мінусує. Не можна всюди бути у виграші. Я ні про що не жалкую. Хоча іноді буває важко.

fotoram_(11).io (1)Ви готові зараз до серйозних стосунків?

– Знаю точно, що не готовий до сім’ї. Я повністю зосереджений на кар’єрі.

Багато учасниць «Модель XL» не приховують своїх симпатій до вас. Чи були якісь натяки чи відверті зізнання? І як ви на це реагуєте?

– Були, але дуже акуратні. Я одразу попередив дівчат, що не зможу спілкуватися з ними за межами знімального майданчика. Це було би непрофесійно.

Ви говорили, що кайфуєте від акторства. Що ще вам приносить задоволення?

– Подорожі (особливо в Карпати), зустрічі з батьками та друзями.

Ви – приклад людини, яка зробила себе сама. Що б ви порадили тим, у кого є мрія, але немає зовнішньої підтримки?

 Не марнуйте свого життя, доводячи щось комусь. Доведіть собі. Не бійтеся випробувань – вони зроблять вас міцнішими й подарують важливий досвід. Люди, які в мене не вірили, насправді не вірили в себе. І залишилися на тому ж місці. А я пішов далі. Треба розуміти, чого прагнеш насправді. Треба ставити перед собою цілі. Навіть найбільш фантастичні на перший погляд. І треба починати діяти. Успіхів!