“БРАТИ ГАДЮКІНИ”: “САФАРІ” на світських левиць

Назад
Шоу-бізнес

брати гадюкіни сафаріЖиві легенди українського рок-н-ролу Брати Гадюкіни оголошують Сафарі на силіконових світських левиць – презентують черговий сингл з майбутнього альбому «Сміх і гріх». Вашій увазі – версія Сафарі без пластики та цензури.

БРАТИ ГАДЮКІНИ – САФАРІ

Ідеолог нової пісні від «Гадів» – бас-гітарист та вокаліст гурту Ігор Мельничук. Безпосередню участь у створенні композиції Сафарі брали аксакали з класичного складу «Братів» – Павло Крахмальов (клавіші, вокал) та Михайло Лундін (вокал, барабани).

-Жєнщіни, що прагнуть силіконового раю, АСТАНАВІТЄСЬ!, – благає Ігор Мельничук. –  Чесне слово, ми любимо вас без пластики, кріокамер та усіляких недоречних апгрейдів! І в нас вже немає сил та грошей пересаджувати  причоскі з гузиці!

БРАТИ ГАДЮКІНИ – САФАРІ

Брати Гадюкіни  – живі легенди українського рок-н-ролу. Цього року гурт святкує 30-річчя.

«Гади» з’явилися на зламі епох, у 1988 році. Творчість цих розбишак зі Львова стала фундаментом, на якому почала розвиватися українська рок-музика.

Брати Гадюкіни  –  це панк, блюз, реґі, фольк, рок-н-рол, галицький колорит, тотальний стьоб та запальний драйв.  Це безліч концертів та фестивалів по всьому світу.

Величезною втратою у 2009 році стала смерть лідера “Братів Гадюкіних” – Сергія Кузьмінського. В пам’ять про нього у 2011 році гурт знову зібрав найбільший український концертний зал для триб’ют-концерту Я вернувся домів за участі кращих українських (і не тільки) музикантів. На підтримку цього концерту був записаний триб’ют-альбом.

У 2013 році “Брати Гадюкіни” ухвалили рішення повернутися. І видали альбом “Made in Ukraine”.

Цього року “Брати Гадюкіни” отримали спеціальну нагороду Національної музичної премії YUNA «За особливі досягнення», володарями якої стають артисти, чий вплив на українську музику значущий і незаперечний.

Невдовзі “Гади” випустили на волю музичного монстра Франкенштейн/Oh My Love. Відео створене анімаційною майстернею ORLYK-2d.

А потім «добили» медіа бойовиком Крав – анархічно-саркастичним маніфестом, предтечею якого є «совіцька» мудрість: «Не наїб…ш – не проживеш».

Зараз музиканти активно концертують і готуються до презентації наступного альбому, який матиме назву “Сміх і гріх”.

Нагадаємо, “Брати Гадюкіни” співпрацюють зі STARBOM.COMpany – промо-компанією продюсера Дениса Путінцева, що надає повний спектр послуг у сфері entertainment.