Заробітчани: новий сезон на Новому каналі

Назад

21.01.Заробітчани весенний сезон релиз (3)19 лютого на Новому каналі стартує весняний сезон реаліті про команду журналістів, які випробовують на собі різноманітні професії по всьому світу.

На глядачів чекає 30 епізодів і пригоди трьох пар журналістів: Ані Олицької і Насті Кошман, Максима Узола і Олі Манько, Валентина Чернявського і Каті Сенченко.

Кожна країна – джерело дивовижних звичаїв і дивних професій. «Заробітчани» дізнаються й діляться найцікавішими з них. Для чого швейцарці роблять УЗД рибам? Які звичаї існують на китайських весіллях, і як там можна підробити «заробітчанам»?

21.01.Заробітчани весенний сезон релиз (2)– Нашим журналістам часто доводиться діставатися роботодавців автостопом і ночувати, де виходить, наприклад, у церкві, – каже шеф-редактор проекту Діна Козеровська. – Їх не налякати ані спекою, ані морозами, ані пропозиціями на межі норм пристойності.

Валик Чернявський і Катя Сенченко у пошуках незвичайних вакансій побували у скандинавських країнах, де дуже низька температура і високий відсоток самогубств. Катя попрацювала у в’язниці і випробувала на собі професію, про яку навіть ми не чули ніколи в житті.

21.01.Заробітчани весенний сезон релиз (1)Насті Кошман у Німеччині запропонували роздягнутися. Аня Олицька у Швейцарії опановувала ази гоління інтимних зон баранів. Оля Манько і Макс Узол за гроші залазили у вуха і падали в ноги китайцям.

Поділимося подробицями однієї з вакансій, яку протестувала у Стамбулі Аня Олицька. Журналістка з’ясувала, що найпопулярніша турецька випічка – хрусткі та ароматні бублики в кунжуті, симіти. Одна плюшка коштує близько 15 гривень.

Заповзятлива «заробітчанка» вирішила спробувати себе в «бубличній справі», випікала здобу і продавала на вулицях. Чому ця робота закінчилася для Ані спілкуванням із турецької поліцією? Що пішло не так у такому, здавалося б, простому промислі – дізнаєтеся в одному з прем’єрних випусків «Заробітчан».

Не пропустіть прем’єру  реаліті «Заробітчани» 19 лютого о 19:00 на Новому каналі